Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Мер Львова просить кандидатів в президенти поділитися виборчими фондами

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до лідерів політичних сил, кандидатів на посаду Президента України із відкритим листом перерахувати частину виборчих фондів на придбання сучасної вірусологічної та мікробіологічної лабораторії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Подаємо текст листа:

 

«Кандидатам на посаду Президента України, лідерам партій

 

Вельмишановні пані і панове,

 

Епідемія грипу оголила серед інших таку проблему, як брак діагностичного обладнання для швидкого визначення причин захворювання. У сусідній з нами Польщі, сучасні лабораторії для діагностики походження вірусів держава облаштувала у кожному воєводському місті.

 

Враховуючи, що Кабінет міністрів України на три тижні заборонив проведення масових заходів, звертаюсь до Вас з проханням перерахувати частину виборчих фондів на придбання сучасної вірусологічної та мікробіологічної лабораторії. За попередньою інформацією вартість такої лабораторії становить 1 млн 200 тис. євро. Львівська міська рада готова розмістити та обслуговувати цю лабораторію в найбільшій лікарні Західної України – Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Така лабораторія могла б використовуватись як базова для Західної України.

 

Для отримання додаткової інформації прошу контактувати з директором Департаменту «Адміністрація міського голови» Олегом Березюком (+38-032-297-59-05).

 

З повагою, міський голова Львова Андрій Садовий

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ