Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Мер Львова відвідав Міжнародний економічний форум

Сьогодні у Львові на стадіоні «Арена Львів» стартував Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Форум триватиме два дні – 26 та 27 жовтня. Цього року він відбувається вже всімнадцяте. Міський голова Львова Андрій Садовий також відвідав форум.

Серед учасників форуму – інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціацій та банків.

Перший день Міжнародного економічного форуму включає чотири пленарні засідання. Тематика дискусій стосується питання реформ в Україні, реалізації сучасної економічної політики, відкритості влади та формування бази професійно-технічних кадрів. Другого дня учасники Форуму говоритимуть на теми агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародних відносин, енергозбереження та розвитку інфраструктури.

Загалом на учасників Форуму чекає 10 тематичних панелей та десятки провідних експертів і фахівців державного й приватного сектору.

Також запланований фестиваль «Ярмарок фондів», на якому представники донорських організацій представлять можливості співпраці та залучення коштів міжнародної технічної допомоги для областей, районів, громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ