Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова зустрівся з Президентом Варшави

Вчора та сьогодні, 1 березня, у Варшаві відбувається Міжнародний симпозіум «3R: українські революції». Участь у заході від міста Львова взяв мер Андрій Садовий. Він також зустрівся з Президентом Варшави Ганною Гронкевіч-Вальтц, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організатором Міжнародного симпозіуму «3R: українські революції» є Коледж Європи. Участь у цьогорічному симпозіумі взяли – екс-президент Польщі Александер Кваснєвський, третій Президент України Віктор Ющенко, Ян Томбінські, колишній Посол ЄС в Україні, Пет Кокс, Президент Європейського парламенту 2002-2004 років, екс-глава МЗС, депутат ВР Борис Тарасюк, лідери Революції на граніті Олесь Доній та Маркіян Іващишин.

Довідка.

Коледж Європи проводить свої дослідження та наукову діяльність у двох кампусах – в Брюгге (Бельгія) та Натоліні (Варшава). Кампус в Натоліні, заснований у 1992 році після революції 1989 року та у передчутті розширення східних кордонів, на передових позиціях наукового дослідження нового розвитку ЄС та його сусідів.

Міжнародний симпозіум «Три революції – портрети з України» – важлива частина наукового дослідницького проекту, який Кампус Натоліну успішно реалізував за минулі роки, співпрацюючи з такими авторитетними інститутами як Києво-Могилянська Академія, Український науковий інститут Гарвардського університету, Інститут політичних досліджень Польської академії наук, Університет Варшави, Університетський коледж Лондону, Centre d'études des mondes russe caucasien et centre-européen у Парижі та Канадський інститут українських досліджень в університеті Альберти.

Мета цього міждисциплінарного проекту – це глибокий аналіз ключових аспектів революційних рухів в Україні, у тому числі різноманітних заходів: дослідження запитів архівних ресурсів, що відносяться до матеріалів і документів, що стосуються генезису, розвитку і наслідків революцій; наукова і науково-дослідницька діяльність, а також збір інформації свідків, свідчення ключових політичних та історичних подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ