Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія оголосила конкурс проектів для молодіжних і спортивних організацій

Львівська мерія оголосила конкурс проектів для молодіжних і спортивних організацій. Як повідомив під час брифінгу начальник управління сім`ї молоді і спорту Юрій Наконечений, пропозиції від молодіжних організацій прийматимуть до 19 грудня.
„Ми поставили такі жорсткі умови аби мати ці проекти ще до того, коли почнеться процес формування міського бюджету. Ми хочемо знати, скільки коштів потрібно буде для їх співвфінансування”, -- каже він.
Наконечний стверджує, що для організацій, які уже працювали з Львівською міською радою, рішення прийматимуть на основі звітів про їх попередню роботу. Для нових партнерів, крім заявки на фінансування, потрібно буде подати ще й копії статуту і свідоцтва про реєстрацію, а також довідку про неприбутковість. Співфіансування мерією проектів нових партнерів буде здійснюватися у розмірі не більшому, ніж 5 тисяч гривень.
Цього року з міського бюджету було виділено 1 мільйон гривень на співфінансування проектів молодіжних організацій та 600 тисяч гривень на співфіанасування спортивних. Найбільш ефективними проектами у співпраці мерії та громадських організацій Юрій Наконечний вважає літнє оздоровлення дітей. Він не виключає, що наступного року буде проведено також оздоровлення дітей взимку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ