Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія запрошує меценатів до підготовки свята для маленьких львів'ян

Незабаром - День Святого Миколая. Цей день покликаний дарувати віру в чудеса. З цієї нагоди Львівська мерія організовує соціальну акцію «Зимове диво від Святого Миколая». У межах акції готуються сюрпризи для потребуючих дітей нашого міста. про це повідомила прес-служба ЛМР.

З цього приводу управління соціального захисту Львівської міської ради запрошує підприємців, представників бізнесу та всіх охочих долучитись і допомогти в підготовці свята для маленьких львів'ян.

«Українському і світовому суспільстві меценатство завжди відігравало важливу роль в житті народу та держави, а свідома громадська позиція філантропів, благодійників була скерована на допомогу потребуючим і служила для добра місцевої громади та покращення життя кожного громадянина. Тому наше управління, аби мати змогу подарувати свято якомога більшій кількості малозабезпечених дітей, закликає до співпраці всіх небайдужих», - розповідає у відділі соціальних програм управління соціального захисту мерії Юрій Грищишин.

З питань співпраці, щодо проведення заходу, прохання звертатись у відділ соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради за телефоном: 235 69 79 (контактна особа Юрій Грищишин).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ