Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Меру Миколаєва прислали собачу голову і гранату

У вівторок, 20 травня, у другій половині дня до Миколаївської міської ради надійшла посилка на ім'я секретаря міськради Юрія Гранатурова, в якій виявилася відрізана голова собаки.

Про це повідомляє сайт «Преступности.НЕТ» з посиланням на джерело в УМВС України в Миколаївській області.

За словами співрозмовника видання, посилка прийшла з Одеси.

Як уточнили в групі зв'язків з громадськістю Миколаївського міського управління МВС, до міліції звернувся черговий міськвиконкому. Він повідомив, що на ім'я в.о. міського голови Миколаєва прийшла посилка від невідомого адресанта, з якої доносився неприємний запах. Коли охоронець міськради розкрив посилку, в ній виявилася голова собаки, замотана в поліетилен.

«Для встановлення всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції та експерт. Відкривши пакет, співробітники міліції виявили в ньому залишки голови тварини», - пояснили в міліції.

Співрозмовник видання повідомив також, що з пащі собаки стирчали детонатор і чека, схожі на елементи ручної гранати, тому оперативники і експерти прийняли рішення доставити вміст посилки на спеціальний полігон, де і виявили ручну гранату.

Натомість за версією офіційних представників ГУВС, "предметів, які могли б загрожувати життю та здоров'ю навколишніх (у посилці. - ред.) не виявлено".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ