Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Львівщини вбив себе і співмешканку

На Львівщині чоловік вбив співмешканку, після чого звів рахунки з життям. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, за цим фактом відкрито кримінальне провадження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

До Миколаївського відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річної жительки одного із сіл району про те, що 26 серпня о 21.20 у власному будинку  вона виявила  тіло матері без ознак життя.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що на тілі 42-річної місцевої жительки є ознаки насильницької смерті, а саме – сліди задушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство). Призначено ряд експертиз.

Правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний її 48-річний співмешканець, житель одного із міст Миколаївського району. Його тіло, повішане на дереві, правоохоронці виявили у саду, на відстані ста метрів від житлового будинку, де проживала загибла. За попередніми висновками експертів, чоловік скоїв самогубство.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ