Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Стрия, що побив хлопця біля клубу, може сісти на 8 років

Стрийські правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю. До суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного стриянина, котрого підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 23-річному місцевому мешканцю. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення, повідомили у Стрийському відділі поліції.

Нагадаємо, 10 липня близько 05.45 біля нічного клубу, розташованого по вулиці Галицькій у Стрию, між двома компаніями молодих людей виникла бійка, під час якої 23-річний мешканець одного з сіл Стрийського району отримав тілесні ушкодження. З травмою голови та переломом щелепи чоловік був госпіталізований до реанімаційного відділення Стрийської районної лікарні.

Як встановлено у ході розслідування, 34-річний стриянин під час бійки  наніс удар кулаком в обличчя 23-річному  чоловікові, внаслідок чого  той упав та вдарився головою. Тілесні ушкодження, завдані потерпілому,  згідно висновку експерта, відносяться до категорії тяжких.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування завершено, невдовзі суд обере для підозрюваного міру покарання.                                                                              

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ