Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканка Червонограда везла до кордону 3 кг зілля

Правоохоронці виявили у мешканки міста Червоноград, що на Львівщині, близько 3 кілограмів макової соломки. Жінку затримали, коли вона перевозила речовину з наркотичною дією в бік українсько-польського кордону, повідомили в ДПСУ.

Згодом з’ясувалося, що 50-річна громадянка України займалася вирощуванням, споживанням та розповсюдженням макової соломки серед своїх знайомих. 

За даним фактом розпочато розслідування. Затриманій загрожує відповідальність за статтею 309 КК України.

Також учора, 16 серпня, прикордонним нарядом відділу «Гута Студенецька», в населеному пункті Безуглівка Сновського району, що на Чернігівщині, на одному з покинутих обійсть виявили 1000 кущів снодійного маку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів виявлено та затримано 46-річного громадянина України, що здійснював збір наркомісткої рослини.

Про скоєння злочину передбаченого статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України проінформовано правоохоронні органи.

В ході проведення слідчих дій співробітниками Національної поліції підозрюваний громадянин затриманий. Крім того, в покинутій будівлі виявлено та вилучено ще близько 2 кілограмів вже зібраного макового зілля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ