Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці хочуть нічні маршрутки у Винники та нормальний рух до Рясного

На адресу ГО «Галицька Фортеця» протягом тривалого часу надходять звернення від мешканців мікрорайонів Рясне-1 та Рясне-2 та Винники зі скаргами на роботу громадського транспорту. Про це йдеться у відкритому зверненні голови організації Олега Звозди до міського голови Львова Андрія Садового.

«Потрапити додому після 22.00 мешканцям цих мікрорайонів маршрутними автобусами є вельми проблематично, а після 23.00 – фактично не можливо. Зокрема, у мешканців Винник було сподівання, що ситуація покращиться із введенням анонсованих Управлінням транспорту та зв’язку мерії нічних маршрутів, однак люди виявилися глибоко розчарованими, не побачивши у затверджених маршрутах свого напрямку», - наголошує Олег Звозда.

«Галицька Фортеця» вимагає від міського голови припинити сортувати львів’ян і забезпечити належне транспортне забезпечення усім мешканцям.

«Вимагаємо від Андрія Садового доручити Управлінню транспорту та зв’язку в найкоротші терміни розробити та запровадити нічний маршрут у Винники та оптимізувати вечірні маршрути у мікрорайони Рясне-1 та Рясне-2, де проживають тисячі львів’ян», - йдеться у зверненні.

«В іншому разі «Галицька Фортеця» залишає за собою право організувати громаду обділених міською владою мікрорайонів на акції протесту», - акцентує Олег Звозда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ