Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Львова можуть безкоштовно оформити державні акти на земельні ділянки

Мешканці можуть безкоштовно оформити державні акти на право власності на земельні ділянки, які призначені для обслуговування житлових будинків та садівництва, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 

Щоб отримати державний акт на право власності на земельну ділянку мешканцю потрібно звернутись у міську раду із заявою відповідного зразка і одразу із заявою на ім'я начальника управління Держкомзему у м. Львові. Заяву та документи приймає Центр обслуговування мешканців (вхід зліва у Ратуші) двічі на тиждень: у понеділок та четвер з 9.00 по 18.00 год. (з перервою на обід з 13.00 по 13.45 год.) за участю працівника природних ресурсів та регулювання земельних відносин. За місяць мешканці отримують  державний акт на право власності на ділянку у міському Центрі державного земельного кадастру, що на вул. Староєврейській,  9.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 5.09.2009 р. міська рада  спростила процедуру прийому документів для оформлення та видачі мешканцям державних актів на право власності на земельні ділянки. Розпорядженням чітко регламентується процедура проходження документів для оформлення державних актів та терміни їх оформлення, відтак скоротився період розгляду документів.

 

Тепер мешканець подає документи у міську раду  і вже міська рада передає їх у відповідні інстанції. Раніше мешканці самостійно звертались у різні інстанції і процедура видачі акту могла затягнутись до кількох місяців. Крім того, тепер видача акту безкоштовна.

 

Міська рада звертається до львів’ян, які вже мають рішення про оформлення земельної ділянки, звертатись якнайшвидше для оформлення державних актів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ