Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мешканці Самбірського району скаржилися голові облради на дороги

11 листопада голова Львівської обласної ради Олег Панькевич та депутат облради Осип Магур провели виїзний прийом громадян у Самбірському районі. Найбільше скарг мешканців Самбірщини, передусім голів сільських рад, стосувалися стану доріг в районі, повідомила прес-служба Львівської облради.

Також самбірці скаржилися на земельні проблеми. Люди нарікали на несправедливий розподіл земельних ділянок, на зволікання з оформленням документів тощо. На прийомі звучали звернення до голови облради щодо незадовільної роботи Львівської залізниці. Люди скаржаться на закриття переїзду в селі Уютичі, через що до окремих вулиць стало проблематично добиратися, а також на скасування руху електропоїздів, через що людям складно добиратися на роботу, зокрема вчителям Рудківської музичної школи.

Голова Львівської облради Олег Панькевич запевнив самбірців, що сприятиме у вирішенні їхніх проблем.

На прийом люди приходили не тільки зі скаргами, а й з добрими ініціативами. Зокрема, начальник відділу культури району В.Федірко поділився ідеєю створення туристично-виховного центру в Самбірському районі. Олег Панькевич пообіцяв підтримку, проте попросив пана Федірка підготувати детальний проект і з ним прийти на засідання профільної комісії.

Багато звернень до Олега Панькевича стосувалися виділення матеріальної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ