Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці села на Львівщині через сміття готові перекривати трасу

У селі Соколівка Буського району люди готові вдатись до перекриття траси, щоб поліція нарешті пришвидшила процес розслідування незаконного викиду львівського сміття, яке відбулось 8 березня 2017 року, на їхній території. Про це на сесії районної ради сказав депутат Василь Левко. Повідомив «Буський медіа портал».

«Люди налаштовані радикально, вони готові перекрити трасу. Справа навіть не внесена у Єдиний реєстр досудових розслідувань. Чому?», - запитав депутат Василь Левко представника районного відділу поліції.

Начальник сектору превенції Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Ігор Петринка (на фото) доповів перед депутатами, що матеріали по справі вивезенню львівського сміття у Буський район є, навіть було встановлено в які години скидалось сміття, також він висловив  припущення, що трактор який витягував автомобіль того дня, є не з нашого району.

«Справу у ЄРДР може внести лише начальник слідства, або в.о.начальника Буського відділення поліції Кам'янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Мар’ян Діжак», - відповів поліцейський.

Нагадаємо, вранці 8 березня, до голови Соколівської сільської ради Мирослави Леськів зателефонувала депутат з с.Грабина і повідомила, що вантажний автомобіль у супроводі трактора та легкового автомобіля виїхали з сторони лісу й попрямували в напрямку с.Ожидів. Як виявилося, фура завезла й скинула у лісі біля села львівське сміття (про те, що воно зі Львова вказують чисельні чеки з львівських супермаркетів). Вочевидь, високотонажний автомобіль застряг на польовій дорозі й йому на підмогу поспішив власник своїм легковим автомобілем та трактор.

Працівниками Національної поліції на місці було зафіксовано факт здійснення правопорушення, з’ясовано, у чиїй власності перебуває вантажний автомобіль, інші деталі події.

Гори сміття вказують, що його скидання відбувалося на даній території неодноразово.

«Буський медіа портал»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ