Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Мешканців Львівського обласного геріатричного пансіонату привітали із Великоднем

Мешканців Львівського обласного геріатричного пансіонату із Великоднем привітали сотні студентів Львівщини. Вже третій рік поспіль таку акцію організовує Львівська обласна молодіжна організація ВМГО “Батьківщина молода”. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання “Батьківщина”.

“У пансіонаті проживає близько 400 осіб, які дуже потребують нашої уваги, - каже один із організаторів акції Юрій Михасяк. - Сьогодні живеться важко усім, і немічним та самотнім стареньким і молоді, яка втомлена розчаруваннями у політиці уряду, матеріальними та побутовими проблемами. Та попри це, період Великодніх свят є часом, коли молодь може відкинути свої проблеми, знайти час для того, щоб згуртуватись і засвідчити, що нове покоління не забуває про старших”.

В рамках акції більше 300 студентів Львівщини, а також шкільна молодь підписали листівки для людей, яких вони можливо ніколи не зустрінуть, проте засвідчують їм свою повагу та співчуття. Ті хто не змогли долучитись до акції, залишали свої вітання в популярних соціальних мережах. В ідею заходу закладено залучення до активної участі на усіх його етапах якомога більшої кількості людей, адже тільки через активні дії можливі зміни у свідомості.

В будинку літніх людей відбувся вітальний концерт, в якому взяли участь гурт “До схід сонця”, Ліліана Антонів, молода акторка Катерина Трачук та інші. По завершенні концерту усі мешканці пансіонату отримали подарунки, придбані за рахунок добровільних пожертв членів партії “ВО” Батьківщина” з усієї області. Приємно, що до заходу кожного разу долучається все більше молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ