Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Металіст" позбиткувався з "Таврії" - 5:0

Харківський "Металіст" здобув впевнену перемогу в грі з сімферопольскою "Таврією". Ті вболівальники, які у цей морозний вечір на початку робочого тижня вирішили прийти на останню домашню гру команди в 2012-му році точно залишились задоволеними. Адже їхні улюбленці відвантажили у ворота Сітало п'ять сухих м'ячів, і здобули найбільшу свою перемогу в цьому сезоні. Про це пише Чемпіон.

У Олега Лужного були серйозні проблеми з кадрами напередодні гри. Без Калініченка і Шиндера в атаці гості спромоглися награти на пару напівмоментів біля воріт Горяїнова, а от у обороні, якою так славилася команда, сьогодні був просто прохідний двір.

Попри те, що харків'яни забивали м'ячі на будь який смак, кількість моментів, які не реалізували гравці Маркевича, важко навіть перерахувати. Був у ворота гостей забитий і шостий м'яч, порядковий номер якого мав бути другим, але арбітр зафіксував сумнівний оффсайд, через який взяття воріт було скасовано.

Загалом, "Металіст" показав, що зараз знаходиться на піку своєї форми, і своєрідним завданням на канікули для Мирона Маркевича буде збереження гри команди на весняну частину у такому ж вигляді. Бо такий "Металіст" здатний на приємні сюрпризи не лише у внутрішній першості, а і у Лізі Європи.

Що стосується "Таврії", то не можна звинувачувати у всьому головного тренера. Треба дочекатися зимового трансферного вікна, дати можливість Лужному підписати тих виконавців, які потрібні йому, а не яких йому підсувають Селюк з Куніциним, і лише після цього можна буде говорити стосовно профпридатності Олега Романовича як самостійного тренера. Поки що ця "Таврія" дуже далека від того завдання, яке перед нею поставило керівництво.

champion.com.ua

Довідка.

"Металіст": 29. Горяїнов, 6. Торсільєрі, 30. Папа Гуйе, 17. Пшеничних, 5. Шелаєв, 8. Едмар, 23. Бланко, 7. Тайсон (Ребенок, 84), 10. Хав'єр (Шарпар, 84), 25. Марлос, 21. Крістальдо (Вілліан, 67)

Запасні: 99. Шуховцев, 15. Фініньо, 22. Обрадовіч, 4. Березовчук, 13. Шарпар, 82. Ребенок, 86. Вілліан

Головний тренер: Мирон Маркевич
"Таврія": 31. Сітало, 2. Романчук, 5. Єзерський, 20. Буссаїді, 30. Гуменюк, 4. Любічіч, 6. Свенссон, 27. Гомес, 18. Назаренко, 7. Габовда, 10. Фещук

Запасні: 1. Кахріман, 39. Даценко, Матвієнко, 9. Причиненко, 44. Путраш, 34. Приходной

Головний тренер: Олег Лужний

Голи

1:0 - Бланко (23), 2:0 - Тайсон (60), 3:0 - Крістальдо (64), 4:0 - Бланко (81), 5:0 - Марлос (90)

Попередження і вилучення

Гуменюк (44), Гомес (70)

26 листопада 2012, 19:00, Україна, Харків, стадіон ОСК "Металіст"

Арбітр: Віталій Романов
Асистенти: Ростислав Пузанський, Андрій Лібстер
Четвертий арбітр: Дмитро Кутаков
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ