Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міграційна служба відкрила сервіс онлайн-черги для оформлення паспортів

4 лютого на сайті Державної міграційної служби відкрито новий сервіс з організації онлайн-черги до підрозділів ДМС. Про це йдеться в повідомленні на сайті служби.

Наразі послуга працює у тестовому режимі та доступна лише для отримання двох послуг – оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі картки (для осіб, які досягли 16-річного віку та оформлюють паспорт вперше).

Сервіс доступний за посиланням: http://dmsu.gov.ua/online

Поки проект запущено у Дніпровському районному відділі ДМС Києва, але у відомстві обіцяють, що найближчим часом послуга запрацює і в інших районах столиці.

"Електронна черга дозволить зробити процес прийому громадян у підрозділах більш прозорим та зручним, а також удосконалити організацію роботи підрозділів", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні на прийом за системою електронної черги можна потрапити трьома способами: записатися онлайн (доступно на найближчі два тижні), записатися безпосередньо у підрозділі (доступно на найближчий місяць) або ж отримати талон до поточної черги (на найближчий доступний час).

Європейська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ