Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міліція охороняє бігборди Януковича, - "Батьківщина"

Адміністрація Януковича, в чергове порушуючи закон «Про міліцію», примушує МВС замість того, щоб боротися із злочинністю, охороняти фотографії Януковича від співвітчизників, серед яких президент користується зневагою та навіть ненавистю. Про це повідомила прес-служба Батьківщини.

У повідомленні йдеться, що у четвер зранку на деяких магістралях Києва під кожним білбордом із зображенням Януковича можна було бачити по міліціонеру.

"Геть анекдотична інформація надійшла із Херсонщини. Після того, як в одному із районів знайдено повалений білборд, було оголошено план «Перехоплення». Як відомо, в такому режимі правоохоронці працюють у випадку особливо тяжких та небезпечних злочинів, як-то вбивство, збройний напад тощо", - зазначено в повідомленні.

В «Батьківщині» вимагають звільнити міліцію від охорони фотографій Януковича й скерувати її на боротьбу із злочинністю. Для цього не варто й далі дратувати замордованих політикою Януковича громадян нещирими вітаннями та зображенням вкрай задоволеного життям гаранта.

"Правильний вихід – прибрати із трас та вулиць фотографії Януковича, достроково згорнути його невчасну рекламну кампанію, до участі в якій, до речі, агенції із зовнішньої реклами примушуються, звісно ж, на безкоштовній основі.

В той час, коли день за днем зростає небезпека на вулицях, все частіше відбуваються пограбування, збройні напади та вбивства, міліція повинна боротися із бандитизмом, а комплексами Януковича мають перейматися психотерапевти", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ