Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція порушила справу проти підприємців, які протестують на Майдані

Шевченківське районне управління міліції міста Києва порушило кримінальну справу за фактом перекриття проїжджої частини вулиць Інститутської і Хрещатик учасниками акції протесту проти прийняття Податкового кодексу 22 листопада.

"Учора слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції порушив кримінальну справу за фактом перекриття доріг по вулицях Інститутській і Хрещатик", - сказав у середу на брифінгу в Києві заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.

За його словами, справа фактова і розслідується за ст.293 Кримінального кодексу України (групове порушення громадського порядку), проводиться досудове слідство.

"Людей, які це зробили, буде встановлено і притягнуто до відповідальності", - додав заступник міністра.

Як повідомлялося, народні депутати від партії Наша Україна зажадали від Президента України Віктора Януковича звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова "у зв'язку з грубим порушенням співробітниками органів міліції прав і свобод людини і громадянина".

Учора народний депутат, заступник голови політради партії Наша Україна Андрій Парубій не відкидав, що влада готує силовий сценарій з розгону присутніх на Майдані Незалежності підприємців, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ