Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Міліція продовжує пошуки Мазурка

Міліція продовжує пошуки підозрюваного у вбивстві охоронців у ТРЦ «Караван» (Київ) Ярослава Мазурка, утримуючись від озвучування будь-яких подробиць, щоб злочинець не міг використовувати інформацію в своїх цілях, заявляє начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

«Мазурка ніхто не знімав з розшуку, його розшукують у даний час, але це не означає, що ми могли б уже його знайти, так як ми хотіли, найближчим часом. З часом ми вже будемо знати, і будемо, я думаю, рапортувати про те, що ми його знайшли», — сказав він журналістам у суботу в Києві.

Відповідаючи на питання про те, чи володіє МВС інформацією, чи живий Мазурок, Фаринник сказав: «Я не можу підтверджувати або спростовувати плітки».

«Я знаю одне, що він у нас у розшуку, але де він знаходиться — говорити про це не можна, тому що це є інформацією, яку використовує злочинець, щоб знати, як поводитися в тій чи іншій ситуації», — сказав міліціонер.

Він також ухилився від відповіді на питання, чи знаходиться підозрюваний в Україні або за її межами: «Я не можу про це говорити. У мене такої інформації немає, де він може бути».

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили в крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє людей загинуло на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження по імені Ярослав Мазурок.

ZN.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ