Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція шукатиме розпилювачів балончика з «перцевим газом» серед учнів 45-ї школи

Завтра міліція перевірятиме відбитки пальців учнів СШ № 45, з тим, щоб визначити, хто приніс до школи і розпилив спецзасіб - балончик з перцем. Про це «Гал-info» повідомила заступник директора з виховної роботи СШ № 45 Наталя Мельник.
Як розповідає пані Мельник, інцидент з розпилюванням балончика, стався на великій перерві об 11 годині ранку. «Балончик розпилили в двох місцях – на першому поверсі біля спортзалу та на коридорі третього поверху. Одразу в учнів та у викладачів почала боліти голова та першити в горлі від «перцевого ефекту». Працівники школи одразу ж повідкривали всі двері та вікна, щоб провітрити приміщення, викликали міліцію та попередили батьків. Старшокласників повідправляли додому, а учнів молодших класів керівники вивели на шкільне подвір‘я, щоб їх позабирали батьки. Госпіталізованих немає», – розповіла вона.
За словами заступника директора, все сталося так спонтанно, що найти тих, хто розпилив балончик, не було можливим.
«Завтра міліція проводитиме оперативні заходи щодо визначення, хто міг занести до школи засіб самозахисту і розпилити його. Балончик вони знайшли і завтра перевірятимуть відбитки пальців учнів», – зазначила Мельник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ