Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міліція вручила Ляшку адмінпротокол

Сьогодні, 10 листопада, працівники міліції вручили лідеру Радикальної партії, голові Всенародного руху чорнобильців Олегу Ляшку протокол про адмінпорушення. Мовляв, він минулого тижня організував похід чорнобильців до адміністрації президента. Олег Ляшко каже, що ніхто нічого не порушував, адже право на мирні зібрання громадянам України гарантує Конституція. За його словами, влада сама злочинними діями провокує народ виходити на вулицю. Організовувати якісь походити і водити людей уже не потрібно. Повідомила прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка

«Людей ніхто нікуди не водить. Сьогодні вони самі ідуть питати з влади, яка грабує їх, порушуючи закони. Люди більше не ідуть за політиками, вони ідуть боротися за свої права, за власне виживання. Інша річ, що окремим політикам, які завжди відстоюють їх інтереси, люди ще довіряють. Я гордий тим, що мені довірили очолити Всенародний рух чорнобильців. Але мене обрали, не щоб водити людей, а щоб представляти в державних органах їх інтереси, щоб доносити до влади їх позицію та вимоги. Інакше влада просто не чує», - пояснив Ляшко.

Політик додав, що адмінпротоколи нічого не міняють. «Ми і далі будемо боротися проти антинародної політики нинішньої влади. Акції триватимуть. І я не веду людей, вони самі прекрасно розуміють, хто діє проти них. Просто я єдиний політик, єдиний народний депутат, який зажди був і буде з ними разом у їх боротьбі. Разом ми «виб’ємо» все, до копійки, що належить людям по закону», - зазначив Олег Ляшко.

Вінт також закликав усіх чорнобильців, афганців, підприємців, селян і загалом всіх небайдужих українців прийти і об’єднатися в наступної акції протесту. Вона запланована на середу 16 листопада і розпочнеться о 10 годині біля Кабінету міністрів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ