Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністерство освіти не має грошей на конверти для тестування

У Міністерства освіти і науки України немає коштів на поштові конверти і марки для відправки сертифікатів учасникам зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2011 року.

Міносвіти звернулося до Міністерства фінансів з проханням внести зміни у річний розклад асигнувань держбюджету України на 2010 рік.

"Через відсутність необхідних коштів на придбання поштових конвертів і марок Міністерство освіти і науки просить здійснити перерозподіл витрат та внести зміни у річний розклад асигнувань державного бюджету України на 2010 рік", - йдеться в документі, підписаному заступником міністра освіти Петром Куликовим.

У листі зазначено, що відповідно до нового порядку реєстрації осіб, які бажають пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2011 році, кожному, хто подасть документи для участі в тестуванні, персонально буде надіслано сертифікат для проходження ЗНО або обгрунтовану відмову.

За даними МОН, планується, що в 2011 році в тестуванні візьмуть участь 312 тисяч 600 осіб.

Нагадаємо, міністр освіти Дмитро Табачник підвищив плату за пробне тестування до 84 гривень. Раніше вартість пробного тестування становила  64 гривні, передає ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ