Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міноборони купило 16 дорогих квартир - не придатних для життя

16 квартир військових у с. Липівка на Львівщині відремонтують коштом продавця, ПП «УТГ». Полковника, відповідального за приймання-передачу куплених МОУ квартир, звільнили з військової служби. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак у відповідь на запит народного депутата Тараса Батенка.

Як повідомлено на сторінці УКРОПу на ФБ,  до Тараса Батенка, голови політради партії «Українське об’єднання патріотів -УКРОП» звернулись родини військовослужбовців із скаргою, що 16 квартир, що купило для них Міністерство оборони України у селі Липівка Львівської області, цілковито непридатні як житло.

Як виявилось, квартири не просто непридатні до проживання, а й куплені за настільки завищеною ціною, що за ці кошти можна було купити квартири у Львові, а не у селищі Львівської області. Ще й фірма, ПП «УТГ», раніше уже «засвітилась» у скандалі, пов’язаному із недобросовісними продажами житла і була звинувачена у шахрайських діях.

Народний депутат України Тарас Батенко та Львівська обласна організація УКРОПу сподіваються, що після оприлюднення скандального випадку із придбанням житла для військових у с. Липівці, Міністерство оборони України ретельніше буде ставитись до витрачання державних коштів (держава виділила для покращення житлових умов військових понад 700 млн. грн.), а «системна робота щодо спонукання ПП «УТГ» до виконання своїх зобов’язань» завершиться успішно. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ