Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міноборони провело атестацію для посадових осіб баз зберігання, складів та арсеналів Західного оперативного командування

Сьогодні, 14 листопада, у штабі Західного оперативного командування відбулось засідання атестаційної комісії під головуванням першого заступника командувача військ Західного ОК генерал-майора Юрія Борискіна. На предмет відповідності займаній посаді було розглянуто посадових осіб баз зберігання, складів та арсеналів, які перебувають у підпорядкуванні оперативного командування.

Як повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України, загалом для участі у атестуванні було залучено 84 офіцери, які безпосередньо відповідають за транспортування і ремонт ракет та боєприпасів, їхнє зберігання, утилізацію, вибухо- та протипожежну безпеку тощо.
Перевіряли офіцерів у зв’язку із вивченням обставин і наслідків подій на арсеналі поблизу міста Лозова на Харківщині. Щоби не допустити подібного у підрозділах Західного ОК, попередити надзвичайні ситуації, члени атестаційної комісії поспілкувались із кожним військовим посадовцем, ґрунтовно вивчили їхні моральні та ділові якості. Адже йдеться про важливий елемент державної та суспільної безпеки: надійність зберігання великої кількості вибухонебезпечних речовин, артилерійських боєприпасів, ракетного палива.
Комісія дійшла висновку, що загалом усі офіцери гідні займаним посадам й відповідально ставляться до дорученої їм справи. П’ятеро військовослужбовців рекомендовані членами атестаційної комісії для просування на вищу посаду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ