Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міносвіти просить ВНЗ України продовжити термін подання документів абітурієнтів з постраждалих від повені областей

Міністерство освіти та науки рекомендує вищим навчальним закладам, до яких вступають мешканці Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької та Вінницької областей, продовжити в разі необхідності термін подання до приймальних комісій документів абітурієнтів, рекомендованих до зарахування. Про це повідомив міністр освіти і науки України Іван Вакарчук, повідомляє Управління у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.
„Приймальні комісії вживають необхідних заходів з тим, щоб забезпечити можливість дітям з постраждалих від стихії областей вступити до вищих навчальних закладів. Ми просили ректорів надзвичайно чуйно ставитись до цих дітей”, - зазначив урядовець.

Наразі, за словами Івана Вакарчука, термін дії цього нововведення не має обмеження.

Зокрема, у Львівському національному університеті ім. Івана Франка термін подання документів до приймальних комісій абітурієнтів, котрі постраждали в наслідок стихії 25-27 липня, рекомендованих до зарахування, продовжили. Для того, щоб подати оригінали документів абітурієнтам, котрі перебували у зоні стихії, необхідно написати заяву у приймальну комісію, на разі в університеті розглянули п’ять заяв. Термін подання заяв для потерпілих поки що є необмеженим, проте накази для зарахування на усі факультети майже готові. Про це «Гал-info» повідомив заступник відповідального секретаря приймальної комісії Львівського національного університету ім. Івана Франка Юрій Корчак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ