Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Мінськ" сьогодні - це майданчик, на якому згодом можна підписати капітуляцію Росії, - Турчинов

У Мінських угодах є кілька моментів, які росіяни пропустили, не зрозумівши їхньої важливості. Тепер вони стали для них больовими точками, які руйнують всю їхню брудну політичну гру.

Про це в інтерв'ю Lb.ua заявив секретар РНБО України Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання чи будуть реалізовані вимоги дорожньої карти Донбасом, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Наші партнери підтримали ініційовану росіянами формулу необхідності проведення виборів. Але в Мінських угодах йдеться про те, що пройти вони повинні за українським законодавством. Козирна фраза! Б'є всіх фальшивих російських тузів. Бо всі ці фейкові структури, виборчкоми, якісь самовигадані органи, ніким не обрані лугандонскі парламенти суперечать українському законодавству. А відновити українське законодавство в "окремих районах Донецької і Луганської областей" неможливо без їхньої повної деокупації! Іго-го, пан Лавров", - зазначив Турчинов.

"Щоб закінчити з місією ОБСЄ, хочу, щоб ви прокоментували досить спірний пункт щодо створення тимчасових сховищ зброї і техніки під контролем місії. Теж смішна формула, для мене незрозуміла. Для кого вони будуть зберігати цю зброю? Я так розумію: якщо ми говоримо про відновлення українського закону на окупованій території, в Україні є відповідні структури, які можуть забезпечити збереження зброї, щоб вона не потрапила не в ті руки. Крапка", - підкреслив секретар РНБО.

"Мінськ" сьогодні - це майданчик, на якому згодом можна підписати капітуляцію Росії. Але час для цього поки не прийшов. Він обов'язково прийде. Тільки для цього важливо цей майданчик зберегти ", - резюмував Турчинов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ