Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мін'юст відреагував на ідею розселити в Україні мігрантів в обмін на "безвіз" з ЄС

Припущення про те, що Україна могла б прийняти мігрантів для отримання "безвізу", - це особисті роздуми заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергія Петухова, а не позиція всього відомства. Про це повідомили у прес-службі Мін'юсту.

Перед Україною в рамках переговорного процесу щодо отримання безвізового режиму з ЄС було поставлено безпрецедентну кількість вимог Європейської комісії – понад 50. Зі свого боку наша країна виконали абсолютно всі зобов’язання, взяті на себе в рамках даного процесу. Тож нині ми очікуємо на відповідне рішення з боку європейської сторони.

Водночас, хочемо зазначити, що будь-які заяви, які стосуються можливості з боку нашої країни взяти на себе додаткові зобов’язання в рамках отримання «безвізу», є лише особистою думкою їхніх авторів.

Зокрема, хочемо повідомити, що публікації у Facebook заступника Міністра юстиції Сергія Петухова та його роздуми на тему можливого отримання Україною квоти на розселення мігрантів є його особистою позицією як громадянина та людини, яка брала участь у відповідному переговорному процесі. Дана позиція жодним чином не відображає офіційну позицію Міністерства юстиції чи очільника Мін’юсту Павла Петренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ