Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міс Львів-2013 стала студентка Корнелія Готра

У четвер, 29 листопада, у Львівській опері відбувся конкурс краси «Міс Львів - 2013». Тож, найвродливішою дівчиною серед 14 красунь обрали Корнелію Готру, студентку Львівського національного медичного університету ім.Данила Галицького, котра представлятиме Львів на конкурсі «Міс Україна - 2013», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Міс Львів одразу стає публічною людиною. Вона братиме участь у конференціях, телешоу та різноманітних заходах. Тому вона повинна відповідати своїй місії, бути вродливою та кмітливою», - розповів Володимир Місяйло, голова оргкомітету «Міс Львів». 

Першою віце-міс конкурсу стала Маріне Агабабова, друга віце-міс - Яна Зельман. Учасниця конкурсу, Олена Свідніцька, здобула одразу два титули – Міс Добре Серце та Міс глядацьких симпатій.

Гостей заходу розважали гурти «Гарячий шоколад», «Фрістайл» та співак Бондарчук. Як пообіцяли організатори, наступного року, на ювілейний 20-ий конкурс краси, запросять європейських зірок.

«Це буде ювілейний, 20-ий конкурс. Родзинкою заходу буде те, що ми запросимо усіх Міс за 2 десятиліття. Також ми хочемо запросити європейських зірок – InGrid, Morandi, Dan Balan. І ми це зробимо», - додав Володимир Місяйло.

Довідка:

Міс Львів – це єдинийна сьогодніліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягаєвже близько 20-ти років. Щороку «Міс Львів»відвідує понад1000 глядачів,а ще близько750000 глядачів збирає, біля своїх екранів,телетрансляція церемоніївизначення переможниці.

Фото: Василь Трухан, ukranews

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ