Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міська рада поки що не підписала угоди з американцями, які перемогли у конкурсі з будівництва Львівського аеропорту

Перемовини щодо підписання інвестиційної угоди з американською компанією IMTC MEI L.L.C, що перемогла в інвестиційному конкурсі на будівництво нового терміналу Львівського аеропорту тривають. Про це сьогодні, 13 листопада, під час телемосту щодо підготовки Львова до «Євро-2012» заявив директор департаменту з «Євро-2012» Олег Засадний.

 

За його словами, переговори мають суто технічний характер – узгоджуються певні моменти щодо концесії. Новий термінал аеропорту буде віддано американцям в концесію на 30 років. Умови концесії – це сплата податків в міський бюджет та операційна діяльність.

 

Як зазначив Олег Засадний, зараз в аеропорту тривають земляні роботи щодо подовження злітно-посадкової смуги та підготовчі роботи з будівництва нового терміналу, що йдуть із випередженням графіку.

 

Також Олег Засадний повідомив, що консультант з реконструкції аеропорту, компанія «Hallcrow» у грудні дасть відповідь про те, чи можна продовжити реконструкції аеропорту, не закриваючи його для авіарейсів. Якщо аеропорт доведеться закрити, то використовуватимуть запасне летовище в Івано-Франківську. Летовище у Луцьку поки що не має потрібної ліцензії.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ