Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Міська рада запрошує мистецькі колективи до співпраці

Львівська міська рада запрошує мистецькі та громадські колективи до формування культурних подій міста на 2011 рік. Кінцевий термін подання заявки – 5 грудня. Про це повідомив начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Вороновський.

«Ми ставимо кінцеву дату, щоб сформувати план заходів на 2011 рік. Інколи ми отримуємо дуже цікаву заявку, але дуже пізно і тому просимо відтермінувати на рік. Громадські організації, що звертаються до нас сподіваються на 100% фінансування, однак цього немає. Перевагу надаватимемо тим колективам, які будуть приурочувати свої проекти до ювілейних дат, релігійних та державних свят», - зазначив Андрій Вороновський.

Для участі необхідно подати документи за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада, Центр обслуговування мешканців.

Пакет документів повинен містити:

1. Заяву на ім’я начальника управління культури департаменту гуманітарної політики про включення програми (проекту, заходу) до проекту календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2011 рік.

2. Опис проведення програми (проекту, заходу), затверджене засновником або організатором програми.

3. План-графік підготовки та проведення заходу, підписаний організатором програми (проекту, заходу).

  4. Зведений кошторис витрат із врахуванням всіх джерел фінансування, затверджений керівником організації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ