Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада Львова бачить в Інтернеті величезні перспективи, переваги та небезпеки

Перший львівський Інтернет-форум стартував. На «iCamp» зареєструвалось майже 300 осіб, повідомила прес-служба Львівської міської ради.


Серед доповідачів – директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк, головний ідеолог проекту Kniga.biz.ua Дмитро Лаппо, керівник українського офісу USABILITYLAB Ольга Горенко, журналіст Отар Довженко, керівник інтернет-сервісів ProstoPrint.com, ProstoBook.com, FUTBOLKA.ua Денис Олійников.

Захід складається з 4 потоків – «Інтернет-бізнес», «Інтернет для бізнесу», «Інтернет-суспільство», «Інтернет-технології», та 7 секцій. Як започаткувати власний Інтернет-бізнес, як правильно створити веб-сайт, що таке «стартап» і «блог» розповідатимуть спеціалісти різних Інтернет-галузей.

«Будь-яке джерело інформації несе в собі як позитив, так і негатив. Джерело інформації, яким є Інтернет, є напевно найпотужнішим за всю історію людства. Що це означає? Це величезні перспективи, переваги та виклики небезпеки. Це є зброя, яка може принести успіх або знищити. Якщо через 5 років ми будемо проводити такий iCamp, то будемо вимушені винайняти якийсь виставковий центр та тисячу квадратних метрів і учасниками цього заходу буде не менше, як 20-30 тисяч людей, як на місці, так і дистанційно.

На сьогодні перед нами стоїть інше завдання. Зараз ми маємо дуже низький рівень використання Інтернету в житті. Кажуть, що Львів є другим місцем після Києва по кількості користувачів Інтернет-технологій. Це звучить гордо і одночасно мізерно, як для нашого міста. Ми повинні поставити сьогодні завдання перед собою не тільки вдосконалити свої навики, але й впровадити інтернет-культуру серед користувачів. Ми повинні в школах вчити, як правильно використовувати Інтернет, бо у більшості батьків є хибне представлення про Інтернет. Старші думають, що там лише грають ігри та інше. Тому я би дуже просив учасників виробити правила поведінки для користувачів Інтернету, щоб вони могли правильно зорієнтуватися і бути користувачами цього захопливого і потрібного простору. А міська влада зробить все можливе для того, щоб донести усіма можливими способами цю інформацію до користувачів – мешканців нашого міста», – розповів під час відкриття форуму директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

Захід відбувається за підтримки Львівської міської ради. Організатори конференції – Агентство інтернет-реклами "adPrime", Lviv Startup Club, Мережа StartupLine.org.

«Сьогодні Львів перетворився на центр інновацій та прогресу, зібравши фахівців інтернет-галузі з усієї України на спеціалізованому форумі», – розповідає голова оргкомітету «iCamp» Ростислав Чайка.

Мета конференції – поширення знань щодо надання та продажу послуг в Інтернет, популяризація сучасних інтернет-технологій, обмін досвідом та ідеями щодо збільшення продаж через Інтернет, обговорення як Інтернет впливає на суспільство в наш час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ