Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міські депутати делегували Лясковську у Львівську ОДА для зустрічі з представниками РНБО

Депутати Львівської міської ради делегували голову постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою міськради Віру Лясковську на засідання земельної комісії за участю представників РНБО.
Про це „Гал-info” повідомив депутат ЛМР Юрій Кужелюк.
„Депутати вирішили делегувати на засідання у ЛОДА Віру Лясковську, яка має ознайомити представників РНБО з документами про 15 земельних ділянок під автозаправки та 350 га Брюховецьких лісів”, – сказав Кужелюк.
Нагадаємо, починаючи з 15 години у ЛОДА відбувається робоче засідання постійнодіючої обласної комісії, яка займається вивченням питань землекористування, під час якої присутні два представники РНБО. Комісія, яку очолює перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак, має намір розглянути чотири питання. Серед них зокрема про стан дотримання земельного законодавства у Львівській області, заходи правоохоронних органів у запобігання порушень законодавства, ситуацію із дотриманням земельного законодавства у Сколівському районі та у Моршинській міській раді. Зібрані представниками РНБО матеріали у Львові будуть розглядатися на засіданні комісії РНБО, присвяченому Львівській області.
Дещо раніше Президент України Віктор Ющенко доручив Секретарю РНБОУ Івану Плющу, як голові Комісії з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель, здійснити перевірку додержання земельного законодавства та прав громадян у сфері земельних відносин в АР Крим, Київській, Львівській, Харківській областях та Києві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ