Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міського голову Самбора звинуватили, що він застосовує силу до підлеглих

Учора, 26 квітня, наприкінці робочого дня міський голова Самбора Юрій Гамар, який перебував того дня у відпустці, та член виконкому, начальник самбірського «Водоканалу» Іван Маланкевич у будівлі самбірської Ратуші застосували силу до працівника міської ради Віктора Копиляка, що є головним спеціалістом відділу комунального майна. Про це розповів сам Віктор Копиляк журналістам Самбора.

За словами Віктор Копиляка, до нього хтось зателефонував, і він, щоб не заважати колегам по кабінету, вийшов з приміщення, щоб поговорити. Акурат у той самий час в Ратушу входили міський голова та керівник Водоканалу. Їм, за словами жертви, ймовірно, не сподобалося те, що пан Віктор не за робочим столом, а чомусь стоїть біля підніжжя Ратуші. Мер вхопив молодого чиновника за плече, впхнув у коридор Ратуші, а вже там директор Водоканалу, щоб догодити мерові, ні з того, ні з сього вдарив Віктора Копиляка, за його ж словами, ногою.

Цього дня пригоди в самбірській Ратуші не закінчилися. Міський голова зробив обхід кабінетів на предмет наявності працівників наприкінці робочого дня. Особливо прискіпливий був у кабінеті начальника ЦНАПу, голови профспілки працівників ратуші Галини Турецької, якій перед тим суд скасував догану, яку дав їй міський голова. Відтак, за її словами, Юрій Гамар вчинив мало не обшук у кабінеті та вирішив позбавити начальницю ЦНАПу її службового приміщення.

Слід нагадати, що Юрій Гамар до обрання його мером викладав фізкультуру в технікумі економіки та інформатики і тренував молодь зі східних єдиноборств.   

Гал-інфо просить міського голову Самбора Юрія Гамара надати коментар з цього приводу.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ