Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міськрада продала земельну ділянку поблизу «АС Західна» за майже 2 млн гривень

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Переможець торгів. Фото: Гал-інфо
Переможець торгів. Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/4
Під час земельного аукціону, що відбувся у ЛМР сьогодні, 12 грудня, земельну ділянку площею 0,1800 га у Залізничному районі Львова продали за 1 млн 827 тис 582 грн. У торгах взяло участь всього два учасники, інформує кореспондентка Гал-інфо.

Організатором аукціону і, водночас, продавцем ділянки стало Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради. За інформацією управління, проданий лот є несільськогосподарською ділянкою, що розташована за адресою вул. Городоцька, 355 (1). Її функціональне призначення – будівництво та обслуговування адміністративно-офісної будівлі.

Стартова ціна продажу складала 1 млн 589 тис 202 грн без ПДВ, однак під час торгів вартість ділянки вдалось підняти на три кроки. До слова, один крок аукціону складав 79 460 грн. Учасник, який виграв аукціон, зобов'язаний заплатити повну вартість лоту впродовж 3 днів, тобто до 15 грудня. 

Варто зазначити, що під час сьогоднішнього аукціону на продаж було виставлено 7 земельних ділянок, однак для 5 з них не вдалось знайти покупців, а намір придбати ще одну ділянку, розташовану за адресою вул. Ковельська, 108а, висловив лише один учасник. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ