Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міськрада Винник виставила на продаж територію колишньої військової частини у Львові

Як повідомили в прес-службі Винниківської міської ради, сьогодні, 18 лютого, Винниківська міськрада оголосила конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки.

Таким є рішення конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності при Винниківській міській раді, ухвалене сьогодні. 

Незалежна оцінка проводиться з метою визначення ринкової вартості вказаного майнового комплексу військового містечка № 85 для приватизації шляхом продажу на аукціоні, – сказано у оголошенні про конкурс. 

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунальної власності міста Винники, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, буде опубліковано в газеті «Львівська пошта» та розміщено на офіційному сайті Винниківської міської ради. 

Нагадаємо, що оголошений конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунальної власності міста Винники, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, опублікований у газеті «Винниківський вісник» №1-2 (502-503) від 25 січня 2016 року скасовано у зв’язку із набранням чинності Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України. 

Майновий комплекс військової частини, що на вул. Личаківській, 105, у Львові був переданий Кабміном у власність територіальної громади Винник у березні 2011 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ