Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськвиконком не дозволив розширювати „Арсен”, але санкціонував проектування „Інтермаркетом” нового торгово-розважального комплексу

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення дозволити ТзОВ „Торгова компанія „Інтермаркет” проектування  торгово-розважального комплексу з влаштуванням дахової котельні на вул. Кульпарківській.
Проте виконком не дозволив проектування, будівництво та реконструкцію існуючої будівлі супермаркету „Арсен” з добудовою торгово-розважального комплексу на пр. Червоної Калини, 60. Таке рішення члени виконкому мотивували тим, що в комплексі передбачається будівництво кінотеатру, що є недоцільним, оскільки через дорогу розташований кінотеатр „Кіно”. Відповідний проект рішення відправлено на доопрацювання.
„ТК „Інтермаркет” заснована у 1992 році. Підприємству  належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (17 об’єктів), магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ