Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міський голова Львова прокоментував ситуацію щодо електронних декларацій

Міський голова Львова прокоментував ситуацію щодо електронних декларацій. Відтак, наступний етап, якого вимагатимуть депутати «Самопомочі», би кожен пояснив походження свого майна. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В сьогоднішньому зверненні коротко прокоментую тему, яка зараз в усіх на устах. Коли «Самопоміч» увійшла до парламенту, одним зі своїх пріоритетів нові депутати зробили боротьбу з політичною корупцією. Нашими депутатами стали люди, які до того ніколи не були в політиці, не займали високих державних посад.

Перший шок, який їх чекав, це розкішне життя політиків, які жодного дня в своєму житті не працюючи в бізнесі, хизувались величезними статками, дорогими машинами, будинками і так далі.

Наш колега Єгор Соболєв став одним з ініціаторів закону про електронне декларування. Сьогодні, після впровадження цього закону, все, про що здогадувались українці, стало явним. Люди, які роками працювали лише депутатами, виявились мультимільйонерами.

Сьогодні «Самопоміч» в парламенті має наступну ціль – змусити всіх політиків пояснити походження свого майна. Таку вимогу ми висуваємо також і до всіх своїх представників. Навіть в першу чергу до них. Я особисто готовий надати детальні пояснення Національному антикорупційному бюро щодо розвитку того бізнесу, до якого має стосунок моя родина. Я абсолютно переконаний, що ті, хто не зможе надати пояснення своїх статків, повинні, як мінімум, назавжди зникнути з української політики», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ