Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова не боїться перевірки прокуратури щодо законності прийняття тарифів на тепло та гарячу воду

Андрій Садовий не боїться перевірки прокуратури щодо законності прийняття тарифів на тепло та гарячу воду — про це міський голова повідомив „Гал-info”.
„Наскільки я володію інформацією, за тим, що мені доповідала керівник юридичного управління Львівської міської ради, тарифи затвердили в рамках чинного законодавства і жодних порушень не було. Прокуратура, звичайно, повинна це все вивчити, але я думаю, що коли вона аналізуватиме ситуацію із тарифами загалом по Україні, то побачить, що тарифи у Львові є одними з найнижчих в Україні, що ми вводимо нові тарифи найпізніше серед усіх інших українських міст. Львівська міська рада стала максимально на захист львів’ян і тягар підвищення цін на газ взяла на свої плечі”, — переконаний Андрій Садовий.
Поряд з тим, на думку голови міста, те, що прокуратура перевіряє законність нових тарифів, є досить позитивно.
„Міська рада часто сама ініціює, звертаючись до прокуратури та до правоохоронних органів, щоб вони допомогли нам в деяких питаннях, проконсультували або ж провели додаткові перевірки”, — наголосив Андрій Садовий.
Нагадаємо, 29 листопада прокурор Львівщини Анатолій Пришко повідомив на прес-конференції, що прокуратура Львова перевіряє правомірність затвердження тарифів на теплопостачання та гарячу воду, прийнятих виконкомом ЛМР 20 жовтня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ