Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Місцеві ради Львівщини повинні вимагати від Президента ветувати Податковий кодекс – ВО „Батьківщина"

ВО «Батьківщина» звернулося із заявою-зверненям до місцевих рад Львівщини ухвалити звернення до Президента з вимогою ветувати Податковий кодекс. Про це йдеться в заяві партії.

„Ми закликаємо усі органи місцевого самоврядування Львівщини стати на захист підприємців: долучитись до акції протесту 22 листопада у Києві, зібрати позачергові сесії та ухвалити звернення до Президента з єдиною вимогою - ветувати Податковий кодекс", - про це йдеться у заяві Львівської обласної партійної організації ВО „Батьківщина".

У заяві також зазначено: „Партія „Батьківщина" готова підтримати підприємців, які мають намір висловити рішучий протест проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка. Наші народні депутати готові супроводжувати підприємців, які їхатимуть до Києва до адміністрації Януковича.

„Батьківщина" - одна із найбільш чисельних партій в Україні. Внаслідок прийняття Податкового кодексу, він позбавить роботи і знищить бізнес в тому числі і наших партійців. Ми приєднуємося до ультиматуму підприємців, допоможемо зібрати підписи як під цим ультиматумом, так і під зверненням до міжнародної спільноти. Якщо Президент підпише ухвалений парламентом закон - ми долучимось до збору підписів за проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Президента і парламенту».

«Влада, яка свідомо знищує свій народ, знищує його добробут, знищує демократію, не може бути владою. Нам з такою владою не по дорозі. Тому ми закликаємо усіх українців, наших активних партійців-підприємців, до акцій непокори: прийти 22 листопада акцію протесту на Майдані незалежності, а о 19:00 того ж дня на вулиці Банковій провести перші збори ініціативної групи з проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень президента та Верховної Ради.

Ми закликаємо сьогодні усі органи місцевого самоврядування Львівщини стати на захист підприємців: долучитись до акції протесту, зібрати позачергові сесії та ухвалити звернення до Президента з єдиною вимогою - ветувати Податковий кодекс.

Януковичу потрібно нагадати - що Президентом він став значною мірою тому, що пообіцяв п'ятирічні податкові канікули для малого бізнесу. Янукович відправляє малий бізнес не на податкові канікули, а у вічність і небуття. Усі дії Януковича не мають нічого спільного із роботою для народу. Влада відірвалась від людей і будує країну для себе і під себе. Їм не потрібен малий та середній бізнес - бо це саме та найактивніша частина суспільства, яка буде чинити найбільший опір антинародним діям влади. Янукович та його уряд впроваджують не закони, не реформи, не зміни - вони розчищають країну для себе та для своїх.

Нині країні потрібен справжній Податковий кодекс. Кодекс, що стимулює розвиток підприємців і зростання бізнесу. Цей кодекс має ухвалюватися розділами, причому кожен розділ повинен пройти через справжнє широке громадське обговорення з підприємцями.

У Верховній раді України БІОТ-«Батьківщина» наполягатиме на ухваленні давно підготовленого нами спеціального законопроекту, який має на багато років вперед узаконити єдиний податок і спрощену систему оподаткування», - йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ