Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Місцеві вибори: поліція відкрила два кримінальні провадження

За час голосування на місцевих виборах поліція відкрила два кримінальних провадження. Одне з них відкрито за незаконне використання виборчих бюлетенів. Всього з моменту відкриття дільниць до поліції надійшло 46 повідомлень про події, пов’язані з виборчим процесом. Про це повідомив департамент комунікації Національної поліції України.

Станом на 15.00 місцеві вибори відбуваються на усіх 1920 виборчих дільницях в штатному режимі. У зв’язку з виявленням помилок у виборчих бюлетенях тимчасово призупиняли свою роботу дві виборчі  комісії – у селі Софіївка Білозерського району Херсонської області та в селі ОбичівПрилуцького району Чернігівської області.

До територіальних органів Національної поліції з початку голосування надійшло  46 повідомлень про події, пов’язані з виборчим процесом.

За результатами перевірки цих повідомлень слідчими підрозділами відкрито 2 кримінальних провадження. Зокрема, у м. Верхньодніпровськ Дніпропетровської області відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного використання виборчих бюлетенів, а в Білозерському районі Херсонської області  – за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Загалом для забезпечення правопорядку  в місцях розташування виборчих дільниць залучень понад 4 тисячі поліцейських.

Нагадаємо, у зв’язку з проведенням місцевих виборів поліція працює в посиленому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ