Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міжфракційне об’єднання «Наша Україна», УНП та «Пора» підтримують кандидатуру Людмили Козак на посаду заступника голови ЛОР

Міжфракційне об’єднання «Наша Україна», фракції «Пора» та УНП підтримують кандидатуру Людмили Козак на посаду заступника голови Львівської обласної ради. Про це «Гал-info» повідомив депутат ЛОР, нашоукраїнець Олесь Старовойт.
«Голосування за це навіть не проводилося на нашому спільному засіданні, оскільки в цьому не було потреби. Справа у тому, що була організована зустріч із Людмилою Володимирівною як потенційним претендентом на посаду заступника голови облради, на якій звучали достатньо гострі питання. Вона адекватно на них відповіла, і я переконаний у тому, що усі члени міжфракційного об’єднання «Наша Україна», а також УНП та «Пори» будуть підтримувати її кандидатуру на посаду заступника голови ЛОР», — повідомив Олесь Старовойт.
Нагадаємо, заступник голови ЛОР Іван Денькович став нардепом 6 скликання і фракція БЮТ у ЛОР висунула Людмилу Козак на його місце.
На наступній сесії облради, яка імовірно відбудеться у грудні, депутати обиратимуть нового заступника голови ЛОР. Голосування відбувається у таємному режимі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ