Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мобільні оператори не зважають на владу міста і намагаються диктувати свої умови - Микола Шкурган

Міський голова Андрій Садовий дав протокольне доручення Управлінню транспорту  і зв’язку, санстанції і юридичному управлінню про створення робочої групи, яка розроблятиме пропозиції для  вирішення проблеми встановлення базових станцій мобільного зв’язку у Львові без погодження зі Львівською міською радою. При цьому міський голова зазначив, що до цього треба підійти кваліфіковано і виважено, оскільки на цьому бізнесі заробляють мільйони.

Сьогодні на засіданні виконкому ЛМР начальник управління транспорту і зв’язку  Микола Шкурган доповідав  про  виконання протокольного доручення міського голови щодо питання встановлення мобільних вишок і класифікації цього процесу, як будівництва. Зокрема, він зазначив, що мобільні оператори не зважають на владу міста. Місце встановлення мобільних  вишок визначається централізовано, без врахування  того, чи вона буде розташована біля дитячого садка, чи біля лікарні. Окрім того, у правилах встановлення зазначено, що довкола не можуть  будуватися  будівлі  вище 20 метрів.
„Мобільні оператори не тільки не радяться з містом щодо місця встановлення вишок, а й диктують свої умови. Це відбувається через те, що, приїжджаючи до Львова, оператори вже мають погодження всіх київських структур, включаючи пожежників і санепідемстанцію. І коли санепідемстанція Львова забороняє встановлення вишки, то вони посилаються на висновки центральної санепідемстанції”, - зазначив Микола Шкурган.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ