Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мобільний оператор "Київстар" змінить тарифи

З 10 жовтня 2017 року відбудуться зміни окремих умов тарифних планів для абонентів передплаченого зв'язку та тарифних планів для контрактних абонентів. Про це повідомили в прес-службі оператора.

У зв’язку із запланованим введенням нових тарифних планів передплаченого зв'язку та для контрактних абонентів з 10 жовтня 2017 року буде припинена можливість підключення нових абонентів або перехід існуючих на тарифні плани «Київстар Розмови», «Київстар Розмови. Регіон 1», «Київстар Більше Розмов», «Київстар Розмови+», «Київстар Розмови+. Регіон 1», «Київстар Розмови+. Регіон 2», «Київстар Онлайн», «Київстар Онлайн. Регіон 1», «Київстар Онлайн. Регіон 2», «Київстар Онлайн+», «Київстар Онлайн+. Регіон 1», «Київстар Онлайн+. Регіон 2», «Київстар Онлайн Екстра», «Київстар Онлайн Екстра. Регіон 1», «Київстар Онлайн Екстра. Регіон 2», а також на тарифні плани для абонентів за договором «Все за 65», «Все за 90», «Все за 110», «Все за 125», «Все за 160», «Все за 175», «Все за 300», «Все для VIP», «Все для VIP Екстра».

Для існуючих абонентів вказаних тарифних планів умови надання та обсяг послуг не змінюється.  Вартість абонентської плати – залишається без змін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ