Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молоддю на Львівщині керуватиме апологет Табачника

Анатолій Ігнатович, голова громадської організації Національний студентський союз і головний лобіст міністерського законопроекту "Про вищу освіту", став начальником Управління cім'ї та молоді Львівської області.

"Свідомо" дізналося про це з листа заступника голови Львівської облдержадміністрації до Молодіжних громадських організацій, де зокрема і йдеться про нового очільника львівської молоді.

Організація Ігнатовича майже два роки голосує "за" реформи Міносвіти під керівництвом Дмитра Табачника, входить до складу різних міністерських робочих груп. В жовтні Ігнатович ще з кількома організаціями влаштував студентський референдум, метою якого було схвалення законопроекту "Про вищу освіту". Документ змусить контрактників платити щораз більше, а абітурієнтів поверне до корупційних вступних іспитів. Попри протести студентів, заяви експертів про маніпулятивність референдуму, його результати визнали у Міносвіти і вже використали для внесення документу в Раду.

Додамо, що Анатолія Ігнатовича називають і серед кандидатів на посаду начальника управління освіти Львівської ОДА - замість Михайла. Брегіна.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ