Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молоді офіцери-випускники продовжують шлях становлення на посадах

Випускники вищих військових навчальних закладів прийняли участь у навчально-методичних зборах на базі відділу прикордонної служби «Шегині». Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Молодші офіцери, яких було призначено для подальшого проходження служби до лав Мостиського прикордонного загону, отримали змогу поділитись своїми враженнями та обговорити перші тижні освоєння посад у підрозділах охорони кордону. Задля цього на одному з передових підрозділів прикордонного загону було проведено практичні збори з молодими лейтенантами. Вчорашніх курсантів, після всебічної підготовки у військових вузах вчити по суті нічому, а от показати на практиці усі аспекти та реальну службу на кордоні, а також обговорити перші результати офіцерів – завжди корисно. Це і питання організації прикордонної служби та прикордонного контролю, питання організації якісної роботи з підлеглим персоналом, інженерного та тилового забезпечення охорони кордону. Окрім занять, збори – це можливість поспілкуватися як між собою так і з старшими офіцерами управління загону.

Служба офіцера-прикордонника – завжди тернистий та відповідальний шлях, який безумовно базується саме на інституті наставництва, коли в усі часи старші офіцери і вчать, і виховують свою майбутню заміну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ