Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН оголосило 51 вакансію з зарплатнею близько 35 тис. грн

МОН оголосило конкурс на зайняття 51 посади державних експертів для усіх 7 директоратів та повторний конкурс на посаду гендиректора директорату професійної освіти. Про це міністр освіти й науки Лілія Гриневич повідомила 22 листопада у прес-центрі КМУ.

Посада державного експерта директорату не потребує попереднього досвіду роботи. Все, що вимагається, — мати ступінь бакалавра та вільно володіти державною мовою. Посадові обов’язки пов’язані з аналітичним і нормативним забезпеченням реформування державної політики в сфері державно-громадського управління освітою. Оклад — понад 35 тис. грн.

Заяву можна подати до 18:00 11 грудня 2017 р. особисто, поштою або в електронному вигляді через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС. Для кандидатів передбачаються конкурсні випробування, які стартують 14 грудня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Утворення Директоратів та конкурсний відбір державних експертів до них проходить у рамках впровадження Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки, затвердженої Кабміном у червні 2016 року.

Освіторія

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ