Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН повідомило умови вступу до коледжів та технікумів

Згідно з Умовами прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році, які вже затвердило МОН та зареєструвало Міністерство юстиції, було визначено, що відтепер вступники до коледжів і технікумів на базі 11-ти класів подаватимуть документи виключно в електронній формі. Про це повідомило МОН.

З 2 липня вступники на основі 11-ти класів зможуть зареєструвати електронні кабінети в системі ЄДЕБО й через них уже з 12 липня і до 1 серпня подавати заяви на вступ. Прийматимуться сертифікати ЗНО 20162018 років, крім оцінок з іноземних мов — з цих предметів приймаються лише сертифікати 2018-го.

Подавати заяви в паперовій формі зможуть лише ті вступники на основі 11 класів, які мають право на пільги, розбіжності у документах, подають іноземні документи або не можуть зареєструватися з інших причин, підтверджених довідкою приймальної комісії. Також наголошується, що вступники до коледжів і технікумів на основі 9 класів як і раніше подаватимуть заяви та документи у паперовій формі.

До 31 грудня кожен навчальний заклад має внести в ЄДЕБО власні правила прийому та розмістити їх на своєму сайті.

Умови прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році затверджені наказом МОН від 13.10.2017. 

Освіторія 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ