Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН просить учнів 9-х класів отримати ID-картку

Міністерство освіти і науки звернулось до учнів 9-х класів, які вступатимуть до навчальних закладів для здобуття рівня молодшого спеціаліста, заздалегідь потурбуватися про отримання паспорта, - Освіта.ua.

«Учням, які планують вступати 2018-го на молодшого спеціаліста на основі 9-ти класів, потрібно заздалегідь потурбуватися про отримання паспорту в формі ID-картки», - зазначають у МОН.

У відомстві нагадують, що відповідно до нещодавно затверджених Умов прийому, вступникам на базі молодшого спеціаліста, які вступатимуть після завершення 9-го класу, буде необхідно під час подання заяви на вступ пред’явити оригінал документа, що посвідчує особу, та подати його копію.

«Таким документом є паспорт у вигляді ID-картки, який видається громадянам України з 14-річного віку. Тому буде потрібно для вступу на основі 9-ти класів подавати саме таку ID-картку. І ми дуже просимо заздалегідь потурбуватися про її замовлення та отримання. Адже вступати за свідоцтвом про народження зможуть лише ті вступники, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року», – повідомляють у міністерстві.

Як відомо, Умови прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році зареєстровані Міністерством юстиції. Заклади вищої та професійної освіти, що проводять підготовку молодших спеціалістів мають найближчим часом розробити власні Правила прийому вступників.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ