Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Монумент слави та Пагорб слави у Львові обладнали відеонаглядом

Монумент слави, що на вул. Стрийській, та Пагорб слави, що на вул. Пасічній, тепер перебувають під відеонаглядом - на території меморіалів облаштували відеокамерами. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на керівника Муніципальної дружини Юрія Діля.

Також камери відеоспостереження на площі біля пам’ятника C.Бандері, на площі Двірцевій. Нагадаємо, вкінці минулого року відеокамери з’явились на площі перед Оперним театром. За словами Юрія Діля, на сьогодні у Центрі безпеки міста, завдяки облаштованим відеокамерам, можуть відстежувати і зображення з декількох напрямків в’їздів/виїздів у місто.

Загалом, на сьогодні у Львові встановлено 107 відеокамер. Планується, що до кінця року їх кількість зросте до 200.

«Кожного дня ми маємо 10-20 звернень від правоохоронних органів щодо надання відеоматеріалів, де можуть бути зафіксовані різні правопорушення. Зокрема, завдяки відео з наших камер правоохоронці змогли розшукати та затримати підозрюваного у вчиненні важкого злочину. Камера зафіксували номерний знак автомобіля підозрюваної людини», - сказав Юрій Діль.

Нагадаємо, минулого року у Львові запрацював Центр безпеки міста. Тут опрацьовують зображення з відеокамер, розміщених по Львову.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ