Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мороз став одним з акціонерів „Провесені”

Олександру Морозу керівництво „Провесені” подарувало одну акцію підприємства, тобто він став акціонером. Олександр Мороз спочатку відмовлявся, а потім все ж таки погодився та подякував за це.

Олександр Мороз запевнив, що він відстоює інтерес кожної конкретної людини. Також голова ВРУ каже, що коли трапляються такі ситуації, як з „Провесінню”, то треба порушувати питання захисту прав громадян та комунальної власності. Мороз заявив: „Я вас прекрасно розумію, бо рейдерів цікавить не продукція підприємства, а його земля, тому що на землі (на будівництві котеджів) за короткий час можна заробити мільйони”.
 Олександр Мороз звернувся до акціонерів із закликом відстояти свій інтерес та права і пообіцяв відстояти їхні інтереси та права. Він сказав, що буде допомагати, щоб у цьому розібратись.
Керівники  „Провесені” запропонували Морозу нагородити голову правління „Провесені” Івана Півня за заслуги перед Україною та трудові здобутки. Мороз погодився і пообіцяв нагородити Івана Півня.
Нагадаємо, як стверджує керівництво „Провесені”, рейдерська атака на ВАТ „Агрофірма „Провесінь” розпочалася у серпні 2006 року. Як стверджують на підприємстві,  ІК „Вихор”, за яким стоїть київська юридична фірма „Кизин, Чибисов та партнери”, використовуючи неправові методи, намагається захопити ВАТ „Агрофірма „Провесінь” з метою знищення підприємства, а  територію агрофірми використати під забудову елітними житловими будинками.
Окрім того, кілька днів тому голова правління ВАТ „Агрофірма „Провесінь” Іван Півень розповів, що до нього телефонували і погрожували. За словами Півня, погрози спричинені тим, що керівництво підприємства захищається і не віддає територію підприємства (102 га) під будівництво елітного мікрорайону.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ